Posted by: Forsøgsdyrenes Værn | 20. april 2011

Landsindsamlingen er begyndt

Søndag den 24. april er det Verdensdagen for Forsøgsdyr – en FN-anerkendt dag, som Forsøgsdyrenes Værn var med til at stifte i 1978. Vi påbegynder nu vor Landsindsamling, som i år sætter fokus på den fortsatte anvendelse af dyreforsøg i forbindelse med testningen af Botox og andre lignende anti-rynke præparater.

Umenneskelige tests
Antallet af botox-behandlinger er stærkt stigende over hele verden, og ikke mindst i Danmark. Botox fremstilles på basis af botulingift, som er et af verdens stærkeste giftstoffer. Indholdet af botulingift i det færdige præparat kan variere, og derfor skal alle partier testes inden salg. Det sker fortsat med meget lidelsesvoldende forsøg på dyr, selv om der findes godkendte dyrefri tests.

Støt vor Landsindsamling
Derfor har Forsøgsdyrenes Værn i år valgt at rette spotlyset på testningen af botulinprodukter. Du kan også hjælpe de hundredtusinder af forsøgsdyr, der hvert år får en smertefuld død i grusomme og forældede tests. Klik her for at læse mere og se hvordan du kan hjælpe, eller klik på knappen herover og støt vores sag på Facebook.

Reklamer

Kategorier

%d bloggers like this: