Posted by: Forsøgsdyrenes Værn | 29. april 2011

Paul McCartney siger ’Nej til dyretestet kosmetik’

Stadig flere borgere støtter kampagnen ’Nej til dyretestet kosmetik’, der køres af Den Europæiske Koalition mod Dyreforsøg (ECEAE), som Forsøgsdyrenes Værn er medlem af.

Forbud i fare
Fra marts 2013 skulle salg af dyretestet kosmetik være fortid i EU. Men det planlagte forbud er nu kommet i fare for at blive udskudt med op til 10 år. Det skyldes, at de europæiske myndigheder ønsker at give kosmetikindustrien mere tid til at udvikle dyrefri metoder til at erstatte de dyreforsøg, der fortsat anvendes. Vi mener, sammen med de øvrige organisationer i ECEAE, at myndighedernes bekymring er grundløs – allerede nu findes der godkendte alternativer til dyreforsøgene.

Markant støtte til kampagnen
Kampagnen har allerede indsamlet tusindvis af underskrifter og har fået støtte fra markante personligheder fra kultur- og modeverdenen. Senest har musiklegenden sir Paul McCartney, der er erklæret vegetar og dyreven, givet sin støtte til kampagnen. Sir Paul udtaler: ’Dyrene skal ikke lide for skønhedens skyld. Skriv under på ECEAE’s appel, så vi sammen kan sikre, at salget af dyretestede produkter i EU er forbudt fra 2013. Sig NEJ til dyretestet kosmetik’.

Hver en underskrift tæller
Jo flere vi er desto stærkere står vi i forhold til myndighederne. Vi opfordrer derfor alle til at støtte kampagnen og deltage i underskriftsindsamlingen. Klik her for at få mere at vide og skrive under på appellen.

Reklamer

Kategorier

%d bloggers like this: