Kampagner

Totalforbud mod dyretestet kosmetik forhales

EU-embedsmænd og kræfter i kosmetikindustrien arbejder for at udskyde marts 2013-fristen så længe som muligt. Hvis det bliver en realitet, vil tusindvis af kaniner, marsvin, mus og rotter verden over i endnu 10 år blive udsat for store lidelser. Altsammen for at teste kosmetiske produkter – som så sælges i EU.
Læs mere

Hvad skjuler der sig i flyenes lastrum?

Hvert år fragter luftfartsselskaber tusindvis af aber fra lande som Mauritius, Vietnam, Cambodia, den vestindiske ø St. Kitts og Barbados til forsøgslaboratorier verden over. En del af disse aber er indfanger i naturen og atter andre kommer fra store alvscentre.
Læs mere


Er din kommune dyrevenlig?

Forsøgsdyrenes Værn kampagne ”Er din kommune dyrevenlig?” skal gøre kommunerne opmærksomme på, at der findes rengøringsmidler, der er udviklet og fremstillet uden brug af dyreforsøg. Kommunerne kan og bør træffe et etisk valg, når de indkøber rengøringsprodukter.
Læs mere

12 millioner grunde

De 27 EU-lande forhandler om færdiggørelsen af EU’s nye forsøgsdyrsdirektiv.
Læs mere

Rengøringsmidlernes snavsede hemmeligheder

Forsøgsdyr bruges stadig til udvikling og testning af rengøringsmidler, på trods af en stor indsats, bl.a. fra Forsøgsdyrenes Værns side, for at få sat en stopper for det.
Læs mere

Reklamer
%d bloggers like this: